Juhannuksen taikaa -perinnesaunotus

Luotolan tilalla, Saarijärvi

Yhteistyössä floristi Laura Kupari ja Luotolan tila.

 

Sydämellisesti tervetuloa Luotolan tilalle luomaan yhdessä juhannuksen taikaa!

Juhannus on taianomaista ja merkityksellistä aikaa. Keskikesän kauneimpaan aikaan on uskottu luonnon olevan voimakkaimmillaan ja sen vaikuttavan elämänvoimallaan ja viisaudellaan ihmiseen. Juhannuksena on tehty erilaisia juhannustaikoja, lemmen nostatusta, tulevaisuuteen katsomista.

Juhannuksen taikaa -seremoniassa jokainen saa valmistella itselleen seremoniaa varten lempivastan. Vastat vihitään käyttöön ja käymme Luotolan tunnelmalliseen savusaunaan, jossa perinnesaunottaja Johanna Teräväinen johdattelee lemmennostatusseremoniaa saunalauluin ja loitsuin. Savusaunan leppeiden löylyjen jälkeen voi pulahtaa uimaan Summasjärven aaltoihin. Illan kruunaa floristi Laura Kuparin kukkaseppele-työpaja.

*** *** ***

Juhannuksen taikaa -seremonia järjestetään keskellä kauneinta maaseutua, kukkealla Luotolan tilalla, Summasjärven rannalla, Saarijärvellä. Luotolan tilan savusauna laitetaan lämpiämään hyvissä ajoin. Tilan emäntä Pirjo on valmistanut makoisaa mehua ja maittavaa huikopalaa vieraille. Perinnesaunottaja Johanna Teräväinen ja floristi Laura Kupari ovat keränneet lemmenvastoja ja kukkaseppeleitä varten luonnonmateriaaleja, erilaisia puun lehviä ja kukkia. Vastaanotamme vieraat lämmöllä ja ilolla juhannuksen taikaa -seremoniaan.

 

*** *** ***

Juhannuksen taikaa -seremonia sisältää:

* Tervetulomalja

* Jokainen valmistaa itselleen toiveidensa mukaan lempivastat seremoniaa varten

* Lemmen nostatus -saunaseremonia, kesto 1h

* Tunnelmallisessa Luotolan savusaunassa saunomista ja uintimahdollisuus Summasjärvessä

* Luotolan tilan emännän Pirjon valmistamaa sesongin mehua sekä pieni suolainen huikopala

* Floristi Laura Kuparin kukkaseppele työpaja

 

*** *** ***

 

HINTA JA ILMOITTAUTUMINEN

Hinta: 89 € (sis. alv.)

 

Ilmoittautumiset viimeistään 13.6. mennessä johanna@kuuyrttitarhassa.fi tai puh. 040 167 9885. Ilmoitathan myös ruoka-aineallergiat sekä kasvien käyttöön liittyvät allergiat.

Ilmoittautuminen on sitova. 18.6. jälkeen peruuntumisesta joudumme veloittamaan koko hinnan. Pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Sydämellisesti tervetuloa!

Johanna, Laura ja Pirjo

 

*** *** ***

AIKA JA PAIKKA

Aika: 19.6.2024 klo 17.30 – 21

Paikka: Luotolan tilan savusauna, Laihantie 89, 41270 Saarijärvi.

https://luotolantila.fi/yhteystiedot/

 

*** *** ***

Tapahtuman kansikuva Hanna-Kaisa Hämäläinen.

 

Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

“Retriittipäivässä oli mahdollisuus olla oma itsensä, tilaa olla tietoisesti läsnä itsensä kanssa, mutta yhdessä. Rauhoittua ja huoltaa kehoa ja mieltä. Ohjaus oli lempää ja päivä muodosti moniaistisen kokemuksen. Saunaretriitissä luontoyhteys vahvistui ja se lisäsi kokonaisvaltaisesti hyvinvointiani. Johannan johdolla saunaelämykseen on turvallista ja luottavaista heittäytyä vaikka seurue olisi vieras. Samalla omat saunomistottumukset uudistuvat kivasti. Saitte minusta vakiokävijän.” -Pauliina

Ota yhteyttä:

Johanna Terävänen
Puh. 040 167 9885
johanna@kuuyrttitarhassa.fi

Seuraa Instagramissa: