Luonnosta virtaa -ohjaus Uuraisilla

24.7.2024

 

Leinikinpuistossa Uuraisten keskustassa

Yhteistyössä Uuraisten viikon Hyvinvointipäivä

Lämpimästi tervetuloa kokeilemaan ensimmäistä kertaa Uuraisilla Luonnosta virtaa -ohjausta esteettömään ja kaikenikäisille sopivaan Leinikinpuistoon.

Ohjaus on maksuton kokeilukerta eikä se vaadi ennakkoilmoittautumista, tule vain paikalle. Luonnosta virtaa -ohjausta on tulossa Uuraisille Kansalaisopiston kautta la 28. – su 29.9.2024.

Luonnon hyvinvointivaikutuksista pääsee nauttimaan vallan mainiosti myös puistoissa. Leinikinpuisto on monipuolinen sisältäen erilaisia istutuksia ja pienen lammen. Lisäksi puisto on esteetön.

Luontoympäristössä mieli ja keho rentoutuvat, tiedostamme koettuja hyvinvointivaikutuksia sekä mahdollistamme luonnon tuen hyvinvoinnille. Aistimme ja havainnoimme tietoisesti luontoympäristöä erilaisten harjoitteiden avulla. Opastus pitää sisällään myös lyhyen infon tutkituista luonnon hyvinvointivaikutuksista.

Tavoitteita ja toiveita sinulla voi olla esim. luontoyhteyden lisääminen, työstä palautuminen, pysähtyminen ja oman hetken ottaminen keskellä hektistä arkea tai luonnosta nauttiminen ja uuden asian kokeileminen.

Pukeudu sään mukaisiin ulkoiluvaatteisiin ja jalkineisiin. Ota mukaan juomapullo ja evästä.

Tapaamme Uuraisille Leinikinpuiston paviljongilla 24.7. klo 14.15. Ohjaus kestää noin yhden tunnin.

Leinikinpuisto on esteetön ja tapahtuma sopii kaikille iästä riippumatta. Ohjauksen aikana voi liikuskella ympäri puistoa, mutta voi pysytellä myös paikoillaan tai pienellä alueella.

Oppaanasi luontohyvinvointiin toimii Luonnosta virtaa -ohjaaja ja perinnesaunottaja Johanna Teräväinen, Kuu yrttitarhassa & Metsän kosketus -luontohyvinvointipalvelut.

Luonnosta Virtaa (VoimaLuoVi) -menetelmäkokonaisuus on suomalaisten psykologien kehittämä, näyttöön perustuva luontolähtöinen menetelmä. Ohjaus perustuu tietoperustaan luonnon hyvinvointivaikutuksista ja miten luonto voi auttaa tavoitteellisesti hyvinvoinnin edistämisessä ja ylläpitämisessä sisältäen Green Caren perusteet.

 

 

 

 

 

Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

Ota yhteyttä:

Johanna Terävänen
Puh. 040 167 9885
johanna@kuuyrttitarhassa.fi

Seuraa Instagramissa: