Hoitavaa vihdontaa Saunakylässä 5.6.2024 klo 15 – 21

Jämsän Saunakylä, Pataniemi 420, 42100 Jämsä

Yhteistyössä Perinnesaunottajat ry.

 

Syvärentouttavia ja moniaistisesti hoitavia vihdotoja tunnelmallisessa Saunakylässä.

Saunamaakuntaviikolla ja osana Jämsä Sauna Day -tapahtumaa 5.6.2024 klo 15 – 21 lämpiävät Jämsän Saunakylän kiehtovia tarinoita hirsiensä väleistä kuiskivat savusaunat. Metisiä ja leppoisia löylyjä valmistellaan usean tunnin ajan, kun talkoovoimin Saunakylän väki lämmittää huolella ja taidolla useamman savusaunan.

Perinnesaunottajat ry:stä minä, Marketta Konttinen, Anne Koivisto, Siiri Koski, Kaisu Mokkila ja Svetlana Nyman olemme tekemässä Saunakylän asiakkaille kahdenlaisia hoitavia vihdontoja.

Istumavihdonta savusaunassa

Savusaunan metisten löylyjen lomassa on mahdollisuus nauttia hoitavasta vihdonnasta istuen. Vihdonnassa käsitellään eri puulajin vihdoin, satalavoin ja simasulin vihdottavan niska, selkä, rintakehä ja kädet. Samaan aikaan savusaunassa saattaa olla muitakin saunojia. Istumavihdonnat pyörii jatkuvasti ilman ennakkovarauksia.

Kesto noin 10 min. Hinta 35 € / hlö.

 

Kokovartalon hoitava vihdonta

Syvärentouttava kokovartalon hoitava vihdonta tehdään telttasaunassa, jossa vihdottava makoilee mukavasti hoitolaverilla. Perinnesaunottaja vihtoo hänet etu- ja takapuolelta päästä varpaisiin. Vihdonta tehdään yksitellen.

Kesto noin 20 minuuttia. Hinta 45 € / hlö.

Hoitavat vihdonnat ennakkovarauksella puolen tunnin välein alkaen klo 15, 15.30, 16 jne, viimeinen varattava hoito klo 20.30.

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautumiset: perinnesaunotus@gmail.com. Ajanvaraus aukeaa myöhemmin.

Jämsän Saunakylän sisäänpääsymaksu 13 euroa ei sisälly hoitojen hintaan.

Saunakylässä voit saunoa sisäänpääsymaksulla useammassa savusaunassa. Alueella palvelee myös kahvila. Ota mukaan uimapuku, pyyhe ja jotkin jalkineet esim. lipokkaat on hyvät, kun kulkee saunasta toiseen. Omat eväät on myös sallittuja.

 

Olet sydämellisesti tervetullut juuri sellaisena kuin olet!

“Ihana, lempeä, hoitava kokemus. Rentouttavaa, aromaterapeuttista ja pehmeää. Kiitos.” -Laura

 

“Kiitos Johanna. Keho rentoutui ja mieli keveni!” -Kaisa

Ota yhteyttä:

Johanna Terävänen
Puh. 040 167 9885
johanna@kuuyrttitarhassa.fi

Seuraa Instagramissa: